Met korting of zelfs gratis naar ons Financials Dinner op 24 mei 2019?

Profiteer van onze Earlybird-actie en meld je snel aan

Na het succes van vorig jaar kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Op vrijdag 24 mei 2019 verzorgen we weer het Financials Dinner. En dat vindt plaats in dezelfde sfeervolle locatie: DeFabrique in Utrecht.

Was je er vorig jaar bij? Dan kijk je ongetwijfeld terug op een geslaagd evenement. Urgert en Van Deudekom pookten de sfeer op met een vermakelijke, interactieve openingsact, er vielen PE-punten te verdienen bij workshops en we hielden de finale van de eerste verkiezing Financieel Professional van het Jaar. Vier buffetten stonden te dampen en de meeste gasten bleven nog lang hangen om gezellig te borrelen.
 

Het Financials Dinner, ook in 2019

Blok vrijdag 24 mei 2019 alvast in je agenda. Dan verzorgen wij het Financials Dinner weer. Met dezelfde ingrediënten:
  • Toplocatie (DeFabrique in Utrecht)
  • Entertainment
  • Workshops, goed voor PE-punten
  • Verkiezing Financial van het Jaar 2019
  • Lekker eten en drinken
  • Netwerken met vakgenoten

Profiteer van onze Earlybird-actie

Ben je (oud-)student van Markus Verbeek Praehep? Profiteer dan van onze Earlybird-actie. Schrijf je vóór 1 januari 2019 in, dan neem je gratis aan het event deel. Behoor je tot onze overige relaties, dan ontvang je bij een tijdige inschrijving € 50,- korting. Je betaalt dan slechts € 49,- in plaats van € 99,-.
Ik schrijf me in
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/mvp/mvp/teasers/widget-image-spd-tool-big.png?ext=.png

Open dag

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open dagen in Utrecht of Amsterdam en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.