Bekijk:
Thema's

Op Dinsdag, 10 November, 2020, 19:16

Nieuw SRFA-register voor Administratie Adviseurs

De Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) heeft er een nieuw register bij: het Register Administratie Adviseur (RAA). Met dit register en de bijbehorende RAA-titel, kunnen Administratie Adviseurs aantonen dat zij een goede opleiding hebben genoten en hun vak bijhouden. Onze programmamanager Arjen Bonestroo en directeur Frank Bakker vertellen je er alles over.
Lees verder

Op Vrijdag, 18 September, 2020, 12:13

Nieuw kwaliteitskeurmerk voor financial controllers

Financial controllers kunnen zich vanaf nu laten registreren bij de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) om hun professionaliteit en vakbekwaamheid aan te tonen. Juist in deze tijd van financiële onzekerheid hebben bedrijven sterke behoefte aan goed opgeleide financials die in staat zijn onder ingewikkelde omstandigheden de onderneming financieel ‘in control’ te houden.

Lees verder

Op Maandag, 7 September, 2020, 15:42

Van PDL naar VPS: de logische én zinvolle vervolgstap

Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) op zak en zin om verder te leren? De Vakopleiding Payroll Services (VPS®) van Markus Verbeek Praehep biedt een waardevolle verdieping. In deze vernieuwde opleiding ontwikkel je jezelf tot een allround payrollprofessional. Je bent dan niet alleen thuis in salarisadministratie, maar kunt ook gedegen adviezen geven op het gebied van HR en personeelszaken. En daar is veel behoefte aan.
Lees verder

Op Woensdag, 5 Augustus, 2020, 18:35

NIRPA zeer tevreden over PE-trainingen in Virtual Classroom

In juni 2020 heeft het NIRPA een waarneming gedaan van de PE-training Alles over CAO’s in de Virtual Classroom van Markus Verbeek Praehep. Hoewel het NIRPA regelmatig waarnemingen doet bij PE-opleiders, was dit een primeur voor onze Virtual Classroom. Zowel de training zelf als de virtuele lesomgeving werden met hoge cijfers beoordeeld.
Lees verder

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur