Accreditatie

MVP staat voor kwaliteit.

Via diverse kwaliteitsonderzoeken bewaken wij de kwaliteit van ons lesmateriaal, de vaktechnische en didactische capaciteiten van onze docenten en de tevredenheid over de geboden service van onze organisatie. Intern hanteren wij hiertoe onder meer de volgende instrumenten:

studentevaluaties per cursus;
studenttevredenheidsonderzoeken;
docenttevredenheidsonderzoeken.

Daarnaast wordt ook extern onderzocht of Markus Verbeek Praehep voldoet aan de gewenste kwaliteitseisen. Hiertoe worden structureel de volgende externe audits uitgevoerd:

NVAO (accreditatie van opleidingen waarop de Bachelortitel van toepassing is)
De NVAO is de officiële accreditatieorganisatie die in opdracht van het ministerie van OCW de kwaliteitstoetsing in het erkende hoger onderwijs uitvoert. Accreditatie geeft aan dat de kwaliteit van de opleiding positief is beoordeeld. Het gaat onder andere om aspecten als het curriculum, de kwaliteit en samenstelling van het docentenkorps en de toelatingscriteria voor de studenten.

ISO (onderzoek interne procedures)
Markus Verbeek Praehep is ISO-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat alle processen aan kwaliteitstandaarden voldoen en uitstekend onder controle zijn. Als student kan je ervan uitgaan dat Markus Verbeek Praehep een betrouwbare opleider is, die waarmaakt wat hij belooft. Ieder jaar wordt een audit gedaan door een externe auditor en iedere 2 jaar vindt een nieuwe certificering plaats.

CEDEO (klanttevredenheidsonderzoek)
CEDEO is een gerenommeerde, onafhankelijke instantie, die klanttevredenheidsonderzoek doet onder studenten van opleidingen. Om deze in de opleidingsbranche hooggewaardeerde erkenning te krijgen, dient ruim 80% van de studenten zeer tevreden te zijn over de opleiding

 

NRTO
Markus Verbeek Praehep is lid van de NRTO. De NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De NRTO waakt samen met ons over de kwaliteit van onze service. Wij houden ons aan de Algemene Voorwaarden van deze brancheorganisatie. De organisatie hanteert ook een gedragscodevoor consumenten en de zakelijke klanten.

 

Erkende graad
Met de erkende opleidingen van Hogeschool Markus Verbeek Praehep mag je na het behalen van uw diploma een internationaal erkende graad voeren. Afhankelijk van uw afgeronde opleiding is dit bijvoorbeeld BSc (Bachelor of Science), of Ad (Associate degree). Zie uw opleiding voor de bijbehorende graad:
 
Opleiding Graad EC  Accreditatie  Crohocode
Associate Degree Accountancy Associate Degree 120  Ja 80008
Associate Degree Financieel Management Associate Degree 120    Ja 80180
Associate Degree Payroll Services Associate Degree 120 Ja 80117
Bachelor Accountancy Bachelor 240 Ja 34406
Bachelor Management Payroll Services Bachelor 240 Ja 34132
HBO Bachelor FEM Bachelor 240 Ja 34129
HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie Bachelor 240 Ja 34140
HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie Bachelor 240 Ja 34426
Master Finance & Control (MFC) MSc 60 Ja 70114
Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) MSc 60 Ja 70089
MBA voor Controllers MBA 60 Ja 70024

Digitale voorlichtingsbijeenkomst

Meld je aan voor onze digitale voorlichtingsbijeenkomst en kom alles te weten over ons uitgebreide opleidingsportfolio, studiefaciliteiten, klassikaal studeren en natuurlijk onze virtual classroom.